Sisusta Rakkaudella

Habitare 2018

Rottinkikalusteet ovat jälleen täällä!

Viime viikolla nähtiin Helsingin Habitare messuilla tuttuun tapaan edustajia eri sisustusalan yrityksiltä. Mitä heillä sitten tänä vuonna oli tarjota kuluttajille? Näyttäviä osastoja oli monia, osa hillitympiä ja osa värikkäämpiä.

Messuilla tosiaan oli nähtävillä rohkeaa värin käyttöä useammassakin pisteessä. Jo vuoden tai kaksi olemmekin saaneet seurata miten suomalaiskoteihin hiljalleen nämä värit tekevät tuloaan. Tässä ripaus värikkäitä osastoja.

Runsas kattaus oljenkeltaiseen sävyyn puettuna.

Kun näkemänsä ynnää on väreistä burgundinpunainen, smaragdinvihreä, oljenkeltainen, myös musta, kinuskin- ja konjakinruskea ja ainakin näin syksyn tullen Tikkurilan vuoden 2018 väriksikin valittu ruukku pinnalla. Kattaus on siis laaja!

Mustavalkoharmaa- trendi on selkeästi väistymään päin, tai ainakin siihen lisätään nyt runsaasti puun sävyjä. Alla muutama mielenkiintoinen osasto joka itselleni parhaiten mieleen jäi.

Materiaaleista luonnollisuus, joka vahvasti skandinaaviseen sisustukseen mielletään, on edelleen pop! Taljat, juutti- ja villamatot, nahkasohvat ja -tuolit sekä puiset kalusteet/pienesineet tulevat olemaan suomalaisten kodeissa jatkossakin nähtävillä.

Blingiä metallilla. Koteihin onkin hiljalleen rantautunut alumiinisten ja muiden hopeanharmaiden vetimien, hanojen ym. tilalle messinkiä, kultaa ja rohkeimpien sisustajien mieltymyksiin myös ruusukullan värisiä sisustuselementtejä.

Toivottavasti sinäkin inspiroiduit näistä kuvista ja nautit värikkäästä syksystä!

Jaa sisältö