Sisusta Rakkaudella

Sisusta by Carita

Ravintola-alalla työskennellessä aloin kiinnittämään huomiota tilojen käytännöllisyyteen, esteettömyyteen ja tietenkin sisustukseen.

Pian sisustusintoiluni muistuttivat samankaltaista vimmaa kuin äitini järjestelmällisyys oli lapsuudenkodissani. Koti oli meillä aina siisti ja puhdas, vaikka uusimpia trendejä ei seurattukaan. Lapsuuteni kesät seurasin isoisäni nikkarointia puuverstaalla ihailevin silmin. Myöhemmin nikkaroinnissa minua on kannustanut ja ohjannut mm. oma isäni.

Kun innostukseni sisustukseen kasvoi ja pelkkä harrastelu kotona ei enää riittänyt, lähdin opiskelemaan alaa käsi- ja taideteolliseen. Avopuolisoni pyrkii toimimaan järjen äänenä loputtomille ideoilleni, ja näin kotimme onkin kompromisseista kasattu kokonaisuus.

Vaikka kotimme edustaakin tyyliltään lähinnä skandinaavista ja modernia, en silti suunnitelmissani pelkää käyttää värejä ja kuoseja. Stailauksissa olen oppinut havainnoimaan ja ideoimaan tilojen muokattavuuden pienessä ajassa pienelläkin vaivalla.

Mistä sitten nimi ”Sisusta by Carita”… Kun kaksi intohimoani sisustussuunnittelu & stailaus yhdistetään – syntyi nimi sisusta.

Rakkaudesta sisustussuunnitteluun & stailaukseen (sisusta) sekä nimestä Carita, joka viittaa latinankielessä rakkauteen, syntyi slogan : ”sisusta rakkaudella”.